Använd ditt Easyliving och få 500 kr tillbaka

1 juli, 2019 av

Collector Bank som är utgivarna av kreditkortet Easyliving har just nu en tidsbegränsad kampanj. Alla som äger ett Easyliving kan få 500 kr genom att endast genomföra fem köp med kortet innan den 31 augusti. Görs det får man 500 kr insatt på sitt kort och pengarna betalas ut under september månad.

Äger man idag ett Easyliving kreditkort gäller det att man inte tagit del av ett erbjudande hos Collector Bank de senaste sex månaderna.

Nya kunder hinner fortfarande delta

Har man i dagsläget inte ett Collector Easyliving kreditkort har man fortfarande tid på sig att delta i kampanjen. Ansöker du och får ditt kort beviljat som senast den 31 juli kan du ta del av erbjudandet.

Ansökan gör du som vanligt men i slutskedet av processen finns det ett fält för ”kampanjkoder”. I detta fält skall koden ”COLL500” fyllas i, på så sätt vet Collector att du vill delta i erbjudandet.

Collector bjuder även på första årsavgiften

Vanligtvis har kortet en årsavgift på 195 kr per år vilket redan är relativt lågt. Men i och med den tidsbegränsade kampanjen Collector bank just nu kör väljer dem att även bjuda på den första årsavgiften.

Således kan du alltså äga kortet gratis i ett helt år innan du behöver börja betala årsavgiften på 195 kr.

Collector Easyliving passar nästan alla

I och med det tidsbegränsade erbjudandet kanske du nu sitter och velar om det här är ett kreditkort som passar dig. Överlag kan detta kreditkort nästan rekommenderas till alla.

Det är idag ett av de bästa resekorten men funkar även bra till vardags. I kortet ingår en kompletterande reseförsäkring utan självrisk som täcker i princip allt. Kortet har inget valutapåslag vilket gör det helt gratis för dig att handla i annan valuta.

Utöver det så har kortet en låg ränta vilket gör det till ett bra kreditkort för dig som vill delbetala din faktura. Kortet må sakna ett bonusprogram, erbjuds det både rabatter och exklusiva erbjudanden. Erbjudandena tar du del av genom appen Wrapp som du kan koppla ditt kort till. Detta gör alltså att kortet även funkar bra som ett vardags/shoppingkort om man gärna handlar online. Det utmärker sig dock inte som det bästa kreditkortet för shopping men tack var de låga avgifterna och kortets många förmåner håller det sig i toppen.

Beviljad ansökan innan den 31 juli med angiven kampanjkod så bjuder dem på första årsavgiften. Gör du sedan fem köp med kortet innan den 31 augusti så får du alltså 500 kr insatta på ditt kort. Ett förmånligt erbjudande för ett redan riktigt bra kreditkort.