Om Oss

Vi på Bastakreditkortet.com fick en idé under 2015 om att starta upp en sida med jämförelser av kreditkort, vi tyckte att det inte fanns hemsida som egentligen jämförde korten ”på rätt vis” och ofta var det (fortfarande är) många som bara radar upp mängder av kreditkort och så måsta man själv studera alla detaljer.

Det finns inget universellt Bästa kreditkort utan det beror på varje enskild person köpvanor, därför blir det en mängd olika kreditkort som kan vara just det bästa kreditkortet!

Så till slut så lanserades vår lilla sajt under 2016, nu var allt inte klart med en gång utan det byggs på eftersom – ursäkta för det, men det tar väldigt mycket tid, vi tar en nisch i taget och gör den klar.

Vi är en helt oberoende jämförelsesajt, det är inga företag som ”köper bättre” plats utan våra jämförelser bygger på just jämförelser och personliga åsikter om vad ett bra kreditkort är och inte är. Att just de personliga åsikterna väger in kan göra att du tycker någon annat än vi tycker, självklart händer sånt, ska påpekas att vi verkligen jobbar med att försöka vara objektiva.

Får vi betalt? Ja, vi får provision för de flesta kreditkorten, det inverkar inte på våra jämförelser, det kan vi lova, annars skulle exempelvis Santander Mitt Kort inte alls lyftas fram så mycket. Mitt Kort har (tillsammans med ett par andra) sämst provision, men det spelar ingen roll, vi tycker att det är ett bra kreditkort och då ska det lyftas fram.

Är allt på sajten helt 100% korrekt? Det hoppas vi, men ska vi vara ärliga så dyker det nån liten sak som är inkorrekt ibland, inte förvånande när det är så många olika siffror –  Vi gör vårt bästa och försöker vara noggranna, och självklart uppdaterar vi regelbundet.

Vi hoppas du kommer att ha nytta av vår jämförelsesajt för kreditkort.

Några viktiga fakta och villkor:

Det är inte vi som delar ut eller ansvarar för kreditkorten, vi har heller ingenting att göra med eventuell kreditprövning, allt detta sköts av respektive utgivare av kreditkorten eller dess ombud.

Vi kan inte hjälpa till med eventuella frågor om just ditt kreditkort (som du redan har), sådana frågor måste tas direkt med kortutgivaren.

Om Cookie Policy och EUs nya direktiv om personlig integritet, GDPR, kan du läs mera om här.

Disclamier: Vi försöker att hålla alla uppgifter på sajten korrekta och uppdaterade, vi kan dock inte hållas juridiskt ansvariga för eventuella felaktigheter av oss eller av kreditkortsutgivarna.

Vi rekommenderar en restriktiv hållning och försiktighet med kreditkort, missbruk och överanvändning kan leda till ekonomiska problem.

Kontakt:

Denna webbplats ägs och drivs av Compary AB. Org.nr: 556955-1004.