re:member flex

re:member flex

 • Helt gratis
 • 8 veckor räntefritt
 • Reseförsäkringar
Årsavgift 0 kr
Max kredit 100 000 kr
Räntefritt 56 dagar
 • Ett Mastercard
 • Ett resekort
 • Extremt bra bonusprogram (re:member reward)
 • Ingen årsavgift
 • Ingen aviavgift (med E-faktura)
 • Kompletterande reseförsäkring
 • Måste logga in på "reward" sidan för att få bonus
 • Dyra avgifter vid kontantuttag. 3% minst 35kr i både Sverige och utomlands
 • Växlingsavgift på 1,75% vid köp och kontantuttag utomlands
Typ av kortMastercard
Årsavgift0 kr
Ränta9.74 - 24.74 %
Effektiv Ränta14.67 %
Räntefritt56 dagar
Kreditnivå100000 kr
Sparränta0 %
BankIDJa
Mobilt BankIDJa
E-fakturaJa
AutogiroNej
Aviavgift0kr med E-faktura (29kr vid pappersfaktura)
Välja din egen pinkodJa
BlippaNej
Krav
Minst 100 000 i årsinkomst
Inga betalningsanmärkningar
Minst 20 år
Ej arbetslös, student
Rabatt drivmedelNej
Lägsta belopp att betala
3% av nyttjad kredit, minst 200 kr.

* Den effektiva räntan är baserat på en individuell satt årsränta på 17,24% och 20,000 kr i utnyttjad kredit betald över 12 månader (med E-faktura), 39 räntefria dagarna utnyttjade.
** Efter 6 månader kan Kreditnivån höjas, maximalt till 100,000 kr.
*** Man kan välja en ny pinkod, då kommer ett nytt kreditkort att präglas och skickas till dig, att prägla (tillverka) ett nytt kort kostar 75 kronor.

Vad vi tycker om re:member flex kreditkort

Det här ett bra kreditkort för såväl resor som vardagligt bruk och har ett av de bättre bonusprogrammen i dagsläget.

Fördelar 

I juli 2018 hade de över 300 online butiker anslutna till reward, och det är inga smårabatter vi pratar om, exempel på rabattnivåer är: 10% på Apoteket, 8% på CDON, 10% på Lensway och hela 12% på Hotels.com

Vi på Bästa Kreditkortet är faktiskt lite imponerade övar att de kan erbjuda så passa bra rabatter på så många helt olika butiker!

Observera att dessa rabatter inte är några engångsföreteelser, du får ex 10% på Lensway varje gång du handlar där (via rewards online shop), den här dealen gör att re:member flex hur lätt som helst tar hand om första platsen för Bonuskort.

Lägg sedan till att kortet är ju gratis! Med det menar vi ingen årsavgift och om du betalar med E-faktura blir det heller ingen avgift. Helt lysande 🙂

Ränta då? Den kan bli låg, räntan är individuellt från person till person och ligger mellan 9,74% och 24,74% Vi skulle gissa att om du får den allra lägsta räntan så har du en riktigt bra ekonomi att visa upp.

En trevlig fördel till som re:member flex är att man inte måste välja hur mycket kredit man ska ha på kortet – Tänk ungefär så här: ”Öhh, kommer de att godkänna xx tusen eller ska jag söka lite lägre?” – Så behöver man inte tänka, man ansöker om kreditkortet och blir man godkänd så blir det med en kredit på mellan 10 och 50 tusen kronor.

50,000 kronor är max kreditnivå, från början, efter 6 månader finns det möjlighet att höja kreditnivån till 100 tusen.

Försäkringar

Sedan mars 2018 medföljer det kompletterande reseförsäkring med re:member flex Mastercard helt utan extra kostnad. Det ingår hela 12 försäkringar, bland annat avbeställningsskydd.

Det är en stor fördel att ha en reseförsäkring om man planerar att använda detta kreditkort på resande fot och ger en stor trygghet om något skulle gå fel.

Det går även köpa till något som kallas ”Trygghetspaketet” som innehåller ytterligare tilläggsförsäkringar. I detta paket ingår Evenemangsavbeställning, allrisk – hemelektronik och hushållsmaskiner 2 år och prisgaranti 90 dagar.

Nackdelar

Ska väl vara att du måste logga in på reward sidan för att få rabatter i alla de olika butikerna, men lite extra jobb för att tjäna lite pengar är det ju värt 🙂

Nja, det kan bli hög ränta eftersom räntan sätts individuellt, mellan 9,74% – 24,74% Skulle du tycka att du fick en för hög ränta så är det egentligen ingen fara, kortet är ju gratis, skicka tillbaka det eller använd det som ett ”nöd-kort”.

Ta inte ut kontanter med flex, avgiften är 3% eller minst 35 kronor vid varje uttag i Bankomat, eller ATM om du är utomlands (eller utländsk valuta online), då blir det även en valutaväxlingsavgift på 1,75%

Sammantaget
re:member flex har nu blivit uppdaterad och är ett lysande bonuskort, utan årsavgifter – Wow!