Vi listar nu Klarnakortet!

14 juli, 2020 av

Kortet från Klarna som går under namnet Klarnakortet är nu recenserat här på Bästakreditkortet.com. Kortet är ett unikt hybrid-kort som kan kopplas till ditt bankkonto men även användas som ett kreditkort.

Klarnakortet har snabbt blivit ett populärt debitkort/hybridkort, mycket tack vare att kortet är avgiftsfritt samt möjligheten att samla alla köp på en månadsfaktura.

Kortet är, som vi nämnde, inte ett kreditkort men kan ändå delvis användas som ett. Detta tack vare att man, vid köp med kortet, kan välja att Betala Senare eller samla alla sina köp på en månadsfaktura. Väljer man att Betala Senare så innebär det att köpet görs om till en kostnadsfri 14-dagars faktura.

Väljer man att samla alla sina köp på en månadsfaktura så har man 45 dagar på sig att återbetala hela beloppet. Håll dock i åtanke att det tillkommer en avgift om 29 kronor för varje faktura.

Vidare kan Klarnakortet kopplas till Google Pay eller Apple Pay och på så sätt behöver man inte ens alltid ha med sig det fysiska kortet när man skall ut och handla.

Bonus eller reseförmåner?

Klarnakortet har inte någon bonus och inte heller Cashback, men som det däremot väger upp med att vara avgiftsfritt. Klarnakortet är framför allt ett shoppingkort för dig som inte vill behöva betala en massa dyra avgifter för att kunna handla tryggt och säker såväl online som i butik.

I form av reseförmåner så har inte kortet något valutaväxlingspåslag. Du kan alltså handla med Klarnakortet utomlands utan att kortet lägger på några extra avgifter. I form av reseförsäkringar finns det tyvärr inga, men som Klarnakund erbjuds du köpförsäkring via e-handel.

Vem passar Klarnakortet till?

Klarnakortet kan tänkas passa de flesta personer som handlar på nätet. Tack vare avsaknaden av avgifter och möjligheten att skjuta upp och samla köp på faktura är det här ett väldigt kostnadseffektivt shoppingkort.

Använder man sig dessutom regelbundet av Klarna och gillar deras tjänster så finns det egentligen ingen anledning till att inte införskaffa Klarnakortet. Det är trots allt avgiftsfritt och du behöver aldrig betala någon årsavgift för att äga Klarnakortet.