Uppdateringar av kreditkorten 2017

Nedanför kommer du att hitta de uppdateringar av kreditkorten som görs på Bästa Kreditkortet under 2017. Det blir oftast inte med exakt datum utom månaden vi gör ändringen eller när kortutgivaren gjort det, inte säkert vi sett justeringar de gör förrän ett tag efteråt.

Vi tar så klart bara upp ändringar på kreditkort som finns på våra topplistor. Hittar du något som vi missat så hör gärna av dig via kontantformuläret.

 

Mars 2017

Ikano förenklar bonusgränserna.

Det här var en trevlig uppdatering, Ikano Korts gränser för bonusen har varit lite krånglig (om du shoppar mycket). Nu är det en ganska enkel gräns för bonus: Max bonus under en månad är 1,000 kronor och max bonus under ett år är 5,000 kronor.

Tidigare var det ”Underlaget för uträkning av bonus är maximalt 10,000 kronor per månad”. Tjaa, kunde ju slinka förbi den summan om man utnyttjade nån av de större månadsbonusarna (ex ett besök på Byggmax med 5% rabatt), vad fick man då rabatt på om man handlade för 20k en månad? Mycket bättre och enklare nu 🙂

 

Mars 2017

Bank Norwegian höjer räntan.

Bank Norwegian har höjt räntan på sitt kreditkort från 16,99 till 19,99. En ganska rejäl höjning men vi är inte direkt förvånad, det är ju den enda utgiften man har på kortet (ok, det finns en valutaväxlingsavgift också). Nånting måste de ju faktiskt tjäna pengar på också. Vi håller fortfarande Bank Norwegian som ett av de bästa kreditkort man kan ha.

 

Februari 2017

Byta pin kod hos Re:member

Vi kanske är sist på bollen/pucken (välj själv) men vi har i alla fall inte sett detta tidigare: Man kan välja en egen ny pinkod hos Re:member, trevligt 😊 Det kostar lite grann att göra det men det är en engångskostnad så det kan vara värt det.

Först måste du redan ha en kort från Re:member, då kan du logga in på ditt konto och klicka på ”Ändra PIN-kod” under sektionen Kort. Då kommer de att tillverka ett nytt kreditkort och skickas till dig, att prägla (tillverka) ett nytt kort kostar 75 kronor.

 

Januari 2017

Ikano uppdateringar

Nytt år så självklart så kommer Ikanos lista med vilka månader och vilka branscher man får rabatt på under 2017. De har också sänkt rabatten för restaurangbesök från 5% till 3%, men fortfarande en mängd bonusar och rabatter att jaga med Ikanokortet.