Santander slutar med Mitt Kort

20 juli, 2017 av

Ingenting varar för evigt, Santander Consumer Bank stänger Mitt Kort för nya ansökningar, det var trevligt så länge det varade och grattis till de som hann skaffa kortet.

Santander ”smög” med nyheten, de sa inte någonting om det utan helt plötsligt så gick det inte att ansöka om Mitt Kort längre, verkar som det var den 8e juli (2017).

De erbjuder fortfarande Mitt Kort Plus (det vita kortet) men tro nu inte att detta kort har samma utformning som Mitt Kort (det röda kortet), det är ett helt annat kreditkort.

För inte så länge sedan hade Bästa Kreditkortet en intern diskussion om vilka eventuella ändringar Mitt Kort skulle kunna få, kortet var helt enkelt för bra för att kunna fortsättas med under lång tid. Vi gissade att de skulle lägga till en fakturaavgift eller en administrationsavgift, att de skulle sluta erbjuda kortet var inte någonting vi trodde …

Alla rekommendationer och tabeller är nu uppdaterade på hemsidan, vi lät dock recensionssidan för Mitt Kort vara kvar.

Bästa kreditkortet för resan