Revolut kommer till Bästakreditkortet.com!

10 mars, 2020 av

De populära debitkorten från Revolut är nu på väg till sajten och recensionen av Revolut standard går att läsa redan nu. Alla kort från Revolut kommer så småningom recenseras här på sajten.

Framöver kommer Bästakreditkortet.com uppdateras med nya kortrecensioner. Revolut korten är alltså först ut vilka är Revolut standard, Premium och Metal. Revolut korten är inte kreditkort, utan debitkort, vilket gör detta till våra första debitkort här på sajten. Vårt mål är att vara en så komplett jämförelsesajt av kreditkort men även av andra korttyper så som debitkort.

Vi kommer se till att ha en dedikerad sektion för debitkort med helt nya kortlistor. Debitkort så som N26, Lunar och PFC är också på gång och kommer recenseras här på sajten de kommande veckorna.

Utöver debitkort kommer vi även fortsätta recensera kreditkort som vanligt och kommer regelbundet lägga upp nya kort. Även nya guider och kortlistor för kreditkort är något som är planerat.

Bland annat tycker vi att det är på tiden att de som har betalningsanmärkning får den hjälp de behöver då de vill ha ett kreditkort. Vi upplever att det finns alldeles för lite information idag gällande vilka möjligheter man har att få ett kreditkort med betalningsanmärkning. Därför kan våra användare förvänta sig att se en undersida dedikerad till detta samt en kortlista över de alternativ som finns för dig som har en anmärkning.

2020 kommer alltså bli ett fullspäckat år för Bästakreditkortet.com och våra användare kan förvänta sig att se nytt innehåll här på sajten varje vecka.