Resurs Bank lanserar Google Pay

25 maj, 2021 av

Nu kan alla Resurs Banks kunder i Norden som äger ett Mastercard betala via Google Pay. Kortet kan enkelt anslutas till Google Pay i mobilen vilket innebär kontaktlös och digital betalning.

Resurs Bank arbetar för att förse sina kunde med smarta betal- och finansieringslösningar. Kunderna består av både privatpersoner och företag utspridda över hela Norden. För att möta kundernas behov lanserar de nu möjligheten för alla ägare av deras Mastercard att betala med Google Pay. 

– Google Pay är ytterligare ett steg i Resurs Banks strategi att erbjuda våra kunder ett ännu bredare utbud av digitala tjänster som förstärker en positiv kundupplevelse, säger Anna Nauclèr, CCO Nordic Payment Solutions, Resurs Bank. 

Med Google Pay kan användare undgå att använda sina fysiska kort helt och hållet. Med andra ord använder kunden istället mobilen för att genomföra betalningar medan det fysiska kortet kan lämnas kvar hemma. Både en mycket en mycket smidig och praktisk lösning. 

Denna utveckling knyter vi samman med vår app där vi under den senaste tiden lanserat en rad nya funktioner för våra digitala kundgränssnitt och ser en riktigt stark utveckling i antal nedladdningar, fortsätter Anna Nauclèr. 

Äger du något Resurs Banks Mastercards är det därmed dags att börja betala digitalt. Koppla ditt kort till Google Pay i mobilen och upplev friheten av att slippa bära runt på ditt fysiska kredikort.