Norwegian Reward fyller 10 år

29 december, 2017 av

Bank Norwegians kreditkort har ju en riktigt trevlig bonus som är kopplad Norwegian Reward och som då ger, bland annat, billigare flygresor med flygbolaget Norwegian – Tänk på att du måste regga ditt Bank Norwegians kreditkort på Reward programmet för att få bonusen, tar bara någon minut och du kan göra det via denna länk.

Grattis Norwegian Reward!

Nu har det prisbelönta bonusprogrammet hunnit bli hela 10 år 🙂

Man kan undra om de trodde att bonusprogrammet skulle bli en sån succé som det blivit? Hela 6,5 miljoner registrerade medlemmar och det ökar med 4,000 personer … per dag!

Chefen för förmånsprogrammet, Brede Huser, säger: ”Vi ser det som en bekräftelse på att våra kunder uppskattar vår produkt” – Med 4 tusen nya medlemmar per dag låter den kommentaren som en klar underdrift!

Gratis att bli medlem

Det kostar noll å inget att bli medlem på Norwegian Reward, man kan till och med bli medlem utan att ha ett Bank Norwegian kort, men det ger betydligt mer i bonus om man använder ett kreditkort från Bank Norwegian.

Har man ett Bank Norwegian kreditkort, som är helt utan årsavgifter, så får man 1% på allt man handlar för på kortet (inte spel om pengar eller drivmedel), annars spelar det ingen roll om det är veckohandlingen på ICA eller ny TV på Elgiganten.

Och kan sedan använda dessa poäng för att flyga billigare med Norwegian Air. Ovanpå det så är det 5% på biljettpriset vid LowFare biljetter och hela 20% på Flex biljetter.

Registrerar man ett annat kort på Reward programmet missar man den där fina 1% bonusen. Dock får man ändå 5/20% i poäng när man köper flygbiljetter.

5% eller 20 %

När ni letar flygresor på Norwegian så titta en extra gång på Flex priserna. Flex betyder att du kan byta avgångstider/dagar utan avgift.

Det är inte alls säkert det skiljer så mycket, om något, mellan LowFare och Flex, vi har exempelvis sett en tur och retur resa Arlanda – Bangkok där LowFare kostade 5,200 kr och Flex gick på drygt 5,300 kr ….

Bästa kreditkortet för resan

Familjekonto, samla poäng snabbare

Tidigare under 2017 så släppte Norwegian Reward en riktigt trevlig nyhet, ett så kallat ”Familjekonto”. Nu gäller det inte enbart familjer, det kan lika bra vara vänner, grundreglerna är att minst en person måste vara 18 år och max sju stycken på samma familjekonto.

Det bästa med familjekontot är att man kan utnyttja alla medlemmars bonus vid samma köptillfälle … kan ju vara lite bökigt om ett par eller en hel familj ska göra flera bokningar, på samma plan å samma tid, och alla vill sitta tillsammans …

Med ett familjekonto så bokas allting via samma Reward konto och alla bonuspoäng kan lätt användas 🙂

Exempel på vilka resor du kan göra – helt gratis

Norwegian Air är ju ganska billiga, exempel som funnits under 2017 är en enkelresa till Barcelona för 299 kronor eller en New York resa för 1,099 kronor och enkelresor inom Sverige för 199-299 kronor har inte varit så svårt att hitta.

Med 1% i bonus med Norwegians kreditkort så kommer man ganska snabbt upp i priserna här ovan, till och med flera gånger per år! Och glöm nu inte att det blir 5% eller 20% till i bonus när du köper biljetterna!

Uppmärksammat och prisat bonusprogram

Under 2017 gav prestigefyllda ”Freddie Awards” två stycken fina utmärkelser för Norwegian, utmärkelserna gick till flygbolaget, bonusprogrammet och kreditkortet:

”Program of the Year – Europé & Africa”

”Best Affinity Credit Card – Europé & Africa”

Bästa kreditkortet för att ta ut kontanter