Komplett Bank kreditkort har nu Apple Pay

12 augusti, 2019 av

Komplett Bank kreditkort, som lanserades i januari i år, har snabbt blivit ett populärt bonuskort. Nu har komplett gjort det möjligt att använda kortet med Apples digitala plånbok, Apple Pay.

Komplett Bank kreditkort ges ut av Komplett Bank, som idag erbjuder både lån, kreditkort och även driver en av nordens största e-shoppar för datorer och andra spel relaterade produkter. Dem grundades i Norge men är idag verksamma i hela Norden.

Kreditkortet lägger stort fokus på insamlandet av bonuspoäng som sedan går att spendera hos Komplett. Kortet är alltså för dig som är teknik intresserad och då främst av datorer, spel och liknande varor.

Kortet har ingen årsavgift, fria uttag och ger en cashback på upp till 4% där köp hos Komplett genererar högst cashback.

Vad är Apple Pay?

Apple Pay är en form av digital plånbok där man kan registrera de kreditkort som erbjuder detta. Apple Pay är tillgängligt som app för alla Iphone användare av Iphone 6 och framåt. Den stora fördelen med Apple Pay är att man som användare slipper bära med sig sina fysiska kort.

När man skall göra köp håller man istället upp telefonen jämte betalterminalen (kallas ofta att man blippar) och bekräftar sedan köpet med sin valda identifikationsmetod. Apple Pay är helt säkert och kortnumret lagras aldrig, varken på din telefon eller på Apples servrar. Istället genereras ett enhetsspecifikt nummer och en unik transaktionskod.

Apple Pay är kostnadsfritt

Att lägga till komplett bank kreditkort och använda det via Apple Pay kostar inget. Apple Pay går sedan använda på alla stället som har symbolen för kontaktlös betalning eller symbolen för Apple Pay som du ser nedan.

Har platsen man handlar på en av dessa symboler går det använda Apple Pay.

Har man ett Komplett Bank kreditkort idag behöver man alltså inte beställa ett nytt för att kunna använda Apple Pay. Behöver man hjälp med att installera och aktivera Apple Pay med sitt Komplett Bank Mastercard hittar man mer info om detta på Komplett Banks hemsida.

Komplett kreditkort stödjer även Google Pay

Google Pay är Googles motsvarighet till Apple Pay och är tillgängligt för alla android telefoner så som Samsung. Google Pay fungerar i princip precis som Apple Pay och fungerar på de ställen som har symbolen för kontaktlösa betalningar. Behöver du veta mer om hur du installerar och använder Google Pay går även detta hitta på Kompletts hemsida.