Komplett Bank kreditkort är här

19 mars, 2019 av
Komplett Bank kreditkort är här

Nyligen lanserade Komplett Bank sitt egna kreditkort i samarbete med Mastercard som vi nu listar här på sajten. Det är ett kort som har ett stort fokus på bonusar och riktar sig till dig som regelbundet handlar online och på Komplett.se.

För dem flesta är komplett en återförsäljare av teknikprylar så som datorer, TV apparater och mycket mer. Men på senare tid har dem breddat sin verksamhet med Komplett Bank och erbjuder idag både lån och nu även ett riktigt bra kreditkort.

Riktigt höga bonusar med kortet från Komplett

Komplett Bank kreditkort är ett riktigt bra kort för dig som regelbundet vill handla med ditt kort och då främst online. Det ges bonuspoäng på alla köp som görs men extra poäng fås på köp som görs på nätet och flest poäng ges självfallet på köp som görs hos Komplett.

I dagsläget ser bonusarna ut som följande för Komplett kreditkort:

  • 4% bonus på alla inköp som görs på Komplett.se
  • 2%bonus på alla e-handels butiker
  • 1% på alla övriga inköp som görs med kreditkortet från komplett

1 poäng är idag 1 krona och man kan tjäna maximalt 500 poäng per månad och 2000 poäng per år. Detta motsvarar alltså 2 000 kronor i bonus per år som sedan kan spenderas på produkter från Komplett.se. Det som håller tillbaka kreditkortet från komplett är dels det faktum att man endast kan tjäna 500 bonuspoäng varje månad och att poängen endast går att spendera på köp som görs hos Komplett.se. Hade dessa restriktioner inte funnits hade detta kunnat vara det bästa kreditkortet för bonus på den svenska marknaden idag.

Kortet är helt gratis att äga

När man säger att ett kreditkort är gratis kan det innebära flera saker men i detta fall innebär det att kreditkortet från Komplett Bank inte har en årsavgift. Det kostar alltså inget att äga kortet vilket är ett stort plus när många kort idag har en årsavgift. Ytterligare är det även helt fria uttag med kortet.

Inte ett kort för dig som reser

Även om Komplett Bank kreditkort idag är det bästa kreditkortet för cash back så är det inget kort vi rekommenderar att använda som ett resekort. Dels saknas det helt reseförsäkringar och det finns även ett relativt högt valutapåslag på 1.75%.

Ska man ut och resa och vill ha med sig ett riktigt bra resekort kan vi istället rekommendera Bank Norwegian kreditkort som idag är det bästa kreditkortet för resan. Med Norwegian kortet får man bonus på alla köp, är helt gratis att äga och har helt fria uttag. Du kan läsa mer om kreditkortet här.

Ett bra bonuskort som snubblar på mållinjen

Kreditkortet från Komplett är absolut ett riktigt bra bonuskort och en stark konkurrent till de nuvarande bonuskorten på marknaden. Tyvärr hålls det tillbaka av mängden bonuspoäng man kan tjäna per månad och att dessa endast går att spendera hos Komplett.se.

Hade kortet kommit med reseförsäkringar hade det även varit ett bra kort att ha med på resande fot. Det återstår att se om Komplett Bank kreditkort fortsätter att utvecklas under 2019 och om det kan konkurrera ut bonuskort som re:member flex och Norwegian.