Dubbel bonus hos ICA Banken

2 september, 2017 av

Ok, det är inte en nyhet att ICA Banken och deras Bankkort Plus har dubbel bonus om du även sparar (fondsparande för minst 5 000), lånar (privat eller bolån) eller försäkrar hos dem. Men de har uppdaterat villkoren på ett mycket bra sätt.

De införde dubbel bonus under 2016 men då gällde den bara under ett år … lite kass, men nu är det ingen tidsgräns alls på den fördubblingen av bonusen.

Ok, vi kan förstå att de från början införde någon typ av gräns, dvs ett år som de gjorde. De kunde ju inte veta exakt hur det skulle fungera.

Men vi förstår inte alls hur tyst de varit om den generösa förbättringen de nu gjort. Det står inte ens något i stil med ”Vi har nu förbättrat dubbel bonus, ingen tidsgräns, så läng … blabla” – Vi såg att det inte stod någonting om ”under 1 år” så vi lov att ringa in och kolla med dem, och jodå, det gäller ”forever” 🙂

Så nu hoppar ICA Bankkort Plus upp i listorna? Nää, det gör det inte alls! Vi jämför kreditkort, sen att det finns andra sätt, som i detta fall, att få extra bonus på men det räknar vi inte in i jämförelserna. Varför? Jo, siten heter ”Bästa Kreditkortet” och inte ”Bästa Kreditkortet tillsammans med privat eller bolån”. Men vi tipsar gärna hur och vart ni kan tjäna en extra krona.

Bästa kreditkortet - Shoppa och få återbäring!