Rocker lanserar åtgärdsprogram

29 juli, 2021 av

Pandemin har inneburit stora förändringar i världen, företag har tvingats anpassa sina verksamheter efter marknadsförändringar. Även Rocker har påverkats av rådande pandemi. 2020 innebar en intäktsminskning på 11 % för Rocker. För att möta marknadens efterfrågan och behov väljer Rocker att lansera ett åtgärdsprogram.

Rocker är nya Bynk

Rocker hette tidigare Bynk och fokuserade främst på att erbjuda blancolån till konsumenter. Bynks reklamer kritiserades av Konsumentverket. Företaget valde att ändra inriktning och bytte namn till Rocker. Däremor finns Bynk fortfarande kvar som en del av Rockers varumärke för lån. 

Pausar planerade tillväxt insatser 

Med den minskade intäkten under 2020 väljer Rocker att avstå från sina planerade tillväxt insatser. De väljer även att stoppa din reklam. Rocker väljer samtidigt att bredda sitt produktutbud för att leverera produkter som passar deras kunders efterfrågan. Bland annat erbjuder Rocker kassalösning för e-handel, budgetverktyg, betalkort samt Rockerappen. 

Rockerappen är fylld med flera förmånliga funktioner som förenklar hantering av bankärenden. Med Rockerkortet kan kortägare få en tydlig överblick över samtliga transaktioner direkt i appen. I appen kan kortägare även spärra sitt kort, kolla upp kortets PIN-kod, blocka kortet från att användas i specifika länder eller för e-handel samt dela upp betalningar mellan vänner. 

Rockerkortet

Rockerkortet är ett kostnadsfritt debetkort med många förmåner för den som reser. Kortet är nämligen helt utan valutapåslag och erbjuder gratis kontantuttag upp till 3000kr i månaden. Kortägare har möjlighet att bjuda in vänner till att använda kortet och erbjuds i gengäld upp till 10% i cashback. I appen kan kortägare ta del av rabatter hos samarbetspartners till Rocker så som bland annat rabatt på kaffe och biltvätt.