re:member ska vara re:member

31 juli, 2018 av

Fick en uppmaning från re:member att man alltid ska skriva med små bokstäver. Varför då då kanske något funderar? Verkar som de vill stärka sitt varumärke och då även hur folk stavar för att ”igenkänningsfaktorn” ska bli så hög som möjligt.

Jaja, kan förstå idén även om det känns lite ”sådär”, detta eftersom även ”flex” ska stavas med små bokstäver, troligen också deras bonussystem ”reward” ska vara i smått. De sa ingenting om det men känns som det är lika bra att uppdatera även reward så allting blir enhetligt när det kommer till re:member och deras tjänster.

Annars så är just dom två orden som gör att det ibland kan se konstigt ut i (längre) meningar, re:member funkar ju eftersom det så tydligt inte är ett vanligt ord men med flex och reward så kan det se mysko ut ibland (även om det är engelska ord).

Jaja igen, vill re:member att vi ska skriva på ett visst vis eftersom deras varumärke ska vara på det sättet så ok då.

Så då var det bara att gå genom alla sidor, alla blogginlägg och alla tabeller för å justera till stavningen … det tog några timmar … tur att vi tycker om re:member flex så pass mycket – vi har utsett kortet till bäst bonuskort– annars hade vi nog blivit lite sura för allt extrajobb.

Över 300 butiker anslutna till reward

re:member flex har nu lyckats ansluta över 300 online butiker till deras bonussystem reward. Imponerande fart på tillväxten de har på det bonussystemet, speciellt med tanke på att rabatterna är riktigt bra!

Några exempel på rabattnivåerna:

CDON – 8%

Hotels.com – 10%

Apoteket – 10%

Kronans Apotek – 10%

Bokus – 8%

Lensway – 10%

Åhlens – 8%

Tänk på att du måste vara inloggad via re:members hemsida och gå genom deras reward-sida för att få rabatten!

Och en liten påminnelse är säkert på plats, igen: rabatten gäller varje gång du gör ett köp med flex-kortet, det är ingen engångs-deal eller välkomsterbjudande utan gäller varje gång du shoppar!

Bästa kreditkortet - Bonus när du shoppar!