re:member more (erbjuds ej längre)

OBS! re:member erbjuder inte längre, från den 18e januari 2018, kreditkortet ”re:member more”. De som redan har more-kortet kan fortsätta att använda det utan några ändringar i villkoren – det kan ju mycket väl komma uppdateringar i villkoren senare men just nu ingenting i alla fall.

Nu har de (re:member) sagt ”pausar” ansökningarna för more så det verkar inte 100% bestämt hur de kommer att göra i framtiden …

Samtidigt så har re:member uppdaterat sitt andra kort, re:member flex, riktigt mycket, det är nu ett väldigt bra bonuskort med rabatter i över 300 online butiker!

Vi låter recensionen av re:member more vara kvar här nedan:

Gamla betyg på Re:member More

Gamla betyg på Re:member More #2

* Den effektiva räntan är baserat på 20,000 kr i utnyttjad kredit betald över 12 månader, 39 räntefria dagarna utnyttjade.
** Efter 6 månader kan Kreditnivån höjas, maximalt till 100,000kr.
*** Man kan välja en ny pinkod, då kommer ett nytt kreditkort att präglas och skickas till dig, att prägla (tillverka) ett nytt kort kostar 75 kronor.

Vad vi tycker om re:member more kreditkort

re:member more är ett väldigt bra kreditkort – Om du använder det på rätt sätt, det finns både för och nackdelar. Betyget som de fått kan vara lite missvisande, men det har sina förklaringar. Vi ska förklara och ta upp både fördelar och nackdelar med kortet.

Fördelar: Den är ganska rakt på och tydlig, om du använder re:member more för att köpa saker och ting så är det ett riktigt bra kreditkort. 1% bonus (återbäring) på allting du handlar, även på bensin och diesel – på alla bensinkedjor!

Först iväg och tanka bilen, ger bonus, sen iväg och handla på Willys, ger bonus. Opsan, glömde några saker så du stannar på ICA på vägen hem, ger bonus!

re:member more rekommenderas starkt för de som jagar bonuspengar (cash back eller återbäring eller vad man nu vill kalla det). Den förhållandevis låga årsavgiften tjänas snabbt igen med råge när man använder kortet i första hand när du handlar, och första året så är ju kortet faktiskt utan årsavgift. Återbäring kvittas mot skuld på kortet.

Ska du ut och resa så betala gärna resan med kortet, det ger 8 stycken riktigt bra reserelaterade försäkringar. Men kommer du utomlands så ta fram ett annat kreditkort, se nästa punkt.

Nackdelar: Klart dyra avgifter vid kontantuttag samt valutapåslag utomlands, nu är inte re:member more ensamma om det, men det är ingen ursäkt. Har man ett kreditkort med så pass dyra kontantuttag så bör man även se till att ladda plånboken med ett kreditkort som inte har dessa avgifter, vi säger inte alls att du ska byta kort, utan bara se till att du har flera olika kreditkort för olika situationer.

Även om man använder sitt kreditkort till nästan alla inköp så kommer det att hända nu och då att kontanter behövs, speciellt om man ska utomlands, därför tjatar vi om minst två kreditkort, det finns ju några kort helt utan årsavgifter och uttagsavgifter så varför inte ha ett av dessa i reserv.

Sammantaget: Använd gärna re:member more när du handlar, tankar och shoppar i Sverige, det kommer du att tjäna på, men använd inte kortet för kontantuttag och heller inte utomlands.

Bästa kreditkortet - Få cash back på allt du shoppar!