Rebilla

Rebilla

 • Cashback på alla köp
 • Inga avgifter
 • Inget valutapåslag
Årsavgift 0 kr
Max kredit 50 kr
Räntefritt 49 dagar dagar
 • Ett Mastercard
 • Ett resekort
 • Ett bonuskort
 • Cashback på alla köp
 • Inga avgifter
 • Inget valutapåslag
 • Ingen försäkring
 • Låg kreditnivå
Typ av kortMastercard
Årsavgift0 kr
Ränta4.95 - 24.95 %
Effektiv Ränta13.68 %
Räntefritt49 dagar dagar
Kreditnivå50 000 kr kr
Sparränta0 %
BankIDNej
Mobilt BankIDJa
E-FakturaJa
AutogiroJa
Aviavgift
Väldig din egen pinkodJa
BlippaJa
Krav
Minst 18 år gammal
Folkbokförd i Sverige
BankID
Rabatt drivmedelNej
Lägsta belopp att betala
150 kr

*Den effektiva räntan baseras på en utnyttjad kredit om 10 000 kr med en rörlig ränta på 14,95% som återbetalas under 12 månader. Femtio räntefria dagar har nyttjats.

Rebilla Kreditkort

Rebilla är kreditkortet för dig som vill ha hög cashback, men inte behöver så hög kredit. Med en kreditgräns på 15 000 kr – 50 000 kr tillhör Rebilla en av de kreditgivarna med lägst kreditgräns. Fördelar är emellertid många. Kreditkortet kommer helt utan avgifter. Dessutom ingår ett av branschens bästa cashbacksystem med en cashback på 2%.

Fördelar med Rebilla Kreditkort

Inga avgifter

Den kanske största fördelen med Rebilla Kreditkort är att det är helt avgiftsfritt. Dels slipper du en årlig avgift. Du betalar inte heller någon aviavgift, något valutapåslag eller någon avgift för uttag i automat. Det tillkommer dessutom inte någon valutaväxlingsavgift. Alltså är det ett perfekt kreditkort att ta med på resan. Kortet är sammanfattnings helt gratis att skaffa, och att använda.

2% i Cashback

Vidare får du med Rebilla Kreditkort 2% cashback på alla dina köp. Det gäller upp till 50 000 kr per år. Du kan alltså som mest få 1 000 kr i cashback per år. En fördel med cashbacken, till skillnad ifrån många andra kreditkort, är att den betalas ut varje månad.

7 veckor kreditfri period

Med Rebilla kreditkort får du hela 7 veckor räntefri period. Hur stor kredit du får beror på din kreditbedömning. Du kommer inte själv att välja din kreditnivå i ansökan, utan du blir istället tilldelad en kredit. Krediten kommer att ligga emellan 15 000 kr – 50 000 kr. Om du får en högre kredit än vad du önskar ha kan du ansöka om att sänka den genom att kontakta din kundtjänst. I nuläget finns inte möjlighet att ansöka om en högre kreditgräns än den som du blivit tilldelad.

Skaffa Rebilla Kreditkort

Ansökan

Det finns två alternativ för dig som vill ansöka om ett Rebilla Kreditkort. Du kan antingen gå till hemsidan och där göra en ansökan. Ett annat alternativ är att du laddar ner appen och ansöker om kortet direkt i den. Du signerar din ansökan med BankID så hela ansökningsprocessen sker digitalt oavsett vilken metod du väljer. Du kan emellertid inte välja att göra din ansökan via telefon, email eller chatt.

Att göra ansökan är självklart, precis som allting annat, helt gratis. Du kan räkna med att besked kommer inom några timmar. Skulle något behöva kompletteras till din ansökan kommer du att få ett sms med information om detta.

Kort och PIN-kod

Så snart din ansökan blivit beviljad kommer Rebilla att skicka ut ett kreditkort till dig. Du kan räkna med att det tar ungefär 4 dagar att få kortet hemskickat. Även din PIN-kod kommer att skickas hem till din folkbokföringsadress. Den skickas dock i ett separat brev för din säkerhet.

Nackdelar med Rebilla Kreditkort

Rebilla är som vi tidigare nämnt ett kostnadsfritt kreditkort. Det innebär såklart att det saknar många förmåner som vissa andra kreditkort kommer med.

Inga försäkringar ingår

Till skillnad ifrån de flesta andra kreditkort ingår det med Rebilla Kreditkort inga försäkringar alls. Ska du resa utomlands är det därför bättre att välja ett annat kreditkort när du boka din resa. De flesta kreditkort ger dig en reseförsäkring som innefattar åtminstone avbeställningsskydd och ersättning för försenat bagage. Men de får du alltså inte med Rebilla. Inte heller någon allriskförsäkring eller shoppingförsäkring ingår.

Begränsad cashback

Även om du får en mycket trevlig cashback på 2% på alla dina köp gäller den endast upp till 50 000 kr om året. Du kan alltså som mest få en bonus på 1 000 kr per år. Efter det finns inte längre några bonusar alls att tillgå.

Inga premium-förmåner

Eftersom Rebilla Kreditkort är helt gratis kan man knappast förvänta sig några premium-förmåner. Men det kan ändå nämnas att du inte får tillgång till varken lounger på flygplatser eller concierge service med det här kreditkortet.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Rebilla ett perfekt kreditkort med cashback och resefördelar. Rebillas stora styrka ligger dels i cashbacken som ger dig 2% tillbaka på alla dina köp. Dels ligger det även i alla kostnadsfria tjänster som det erbjuder. När du åker utomlands slipper du valutapåslag. Dessutom slipper du valutaväxlingsavgift och kostnader för kontantuttag. Det ingår dock inga försäkringar när du är ute och reser. Inte eller tillgång till lounger på flygplatser eller concierge service finns att tillgå via Rebilla. Med tanke på att det är kostnadsfritt är det emellertid ett bra kort som ger dig allt du kan förvänta dig.