Radisson Rewards säljer nu poäng med 100% bonus

13 oktober, 2020 av

Alla som köper poäng på Radisson Rewards får just nu 100% mer poäng. Kampanjen pågår fram till den 25 oktober 2020.

Allt fler hotellkedjor har gått ut med kampanjer där du som kund kan tjäna extra poäng eller boka hotellnätter till rabatterat pris. Allt detta görs för att säkra kunder då allt färre reser och stannar på hotell i och med Covid-19.

För att kunna ta del av Radisons kampanj så gäller det att du köper minst 1000 poäng vilket då ger 100% mer, det vill säga dubbelt med bonuspoäng. Som mest får man köpa 80 000 poäng per konto och kalenderår. Du kan alltså med erbjudandet köpa totalt 160 000 poäng där cirka 62 kronor motsvarar 1000 poäng men som med kampanjen motsvarar 2000 poäng.

Självfallet gäller det att du är Radisson Reward-medlem eller blir det för att kunna nyttja kampanjen. Det är helt kostnadsfritt att gå med i Radisson Reward och görs snabbt via deras hemsida.

Köp poäng nu – använd senare

Om man inte skall bo hotell just nu så kan man ändå passa på att köpa poäng på Radisson Rewards och spara dem till ett senare tillfälle.

Ett exempel på hotell som du kanske inte kan besöka just nu men som du vill besöka vid ett senare tillfälle är Radisson Blu Maldives. Detta är Radisons nyaste och lyxigaste hotell som i dagsläget kostar 70 000 poäng per natt. Skulle du istället betala hotellövernattningen med pengar så landar det på cirka 5000 kr per natt.

Stannar du på Radisson Blu Maldives med hjälp av dina poäng som du köpt under erbjudandet så landar priset på cirka 2000 kr per. Det tack vare att du för 62 kronor får 2000 poäng.

Flera löpande kampanjer

Utöver att du just nu får 100% bonus så har även Radisson Rewards andra pågående kampanjer. Bland annat kan du just nu tjäna 5000 bonuspoäng vid varje bokning som görs på ett av deras hotell fram till den 31 december i år.

Vilket kreditkort är bäst för hotellövernattningar?

Det finns inga kreditkort som specifikt är inriktade på just hotellbokningar. Men om man ofta bor på hotell så rekommenderar vi ett kort med bonusprogram. På så sätt kan du tjäna poäng med ditt kort när du köper bonuspoäng i Radisson Rewards eller i andra hotellkedjors lojalitetsprogram.

Flera av de bättre kreditkorten med bonus eller rabattprogram är bland annat:

Dessa kort har även kompletterande reseförsäkringar som ger dig extra trygghet om du besöker ett hotell utanför Sverige.