P.F.C lanserar ny kortfunktion

20 april, 2020 av

Debitkortet P.F.C har nu fått en ny funktion kallad ”P.F.C Familj” som skall göra det lättare för föräldrar att hålla koll på barnens ekonomi.

P.F.C-kortet har sedan tidigare redan en mängd olika funktioner för att underlätta hanteringen av vardagsekonomin. Men nu har en ny funktion lanserats som skall göra det lättare för föräldrar att hålla koll på sina barn som har ett P.F.C-kort.

P.F.C Familj fungerar på så sätt att man beställer ett kort till sitt barn. Detta kortet fungerar på samma sätt som alla andra p.f.c-kort. Skillnaden är att kortet kommer ligga under förälderns konto, barnet/barnen får alltså inte ett eget P.F.C-konto. På så sätt är det föräldern som har full kontroll över kortet.

Barnets kort styrs alltså från appen och i appen kan föräldern bland annat:

  • Föra över pengar
  • Se alla transaktioner
  • Aktivera pushnotis för varje gång kortet används
  • Låsa samt låsa upp kortet

För att kunna använda P.F.C Familj så måste föräldern ladda ned och logga in på P.F.C appen. Det krävs dock inte att föräldern har ett kort för att kunna utnyttja P.F.C Familj. Är man själv inte intresserad av ett kort går det bra att enbart beställa ett till sitt barn.

I dagsläget så har P.F.C Familj en månadskostnad om 20 kronor. Detta är dock ett tidsbegränsat erbjudande. När erbjudandet tar slut framgår dock inte. Men vill man testa den nya funktionen så är det alltså ett bra tillfälle att göra det nu då kostnaden är väldigt låg. Prenumerationen på P.F.C Familj kan dessutom avslutas när som helst utan extra kostnad.