Maldiverna lanserar eget bonusprogram

3 november, 2020 av

Maldiverna blir det första landet i världen som lanserar sitt egna lojalitetsprogram. Programmet kommer gå under namnet Maldives Border Miles.

Maldiverna är ett väldigt eftertraktat resmål som få tyvärr får uppleva. Det är ett väldigt exklusiv resmål som är utom räckhåll för många tack vare de höga kostnaderna för såväl flyg som boende.

För de som dock har ekonomin till att besöka Maldiverna kommer inom kort kunna börja samla bonuspoäng varje gång de besöker landet genom landets bonusprogram Maldives Border Miles. Vanligtvis återfinns endast bonusprogram likt dessa på kreditkort eller hos hotellkedjor. Likt många andra lojalitetsprogram så kommer programmet vara indelat i tre nivåer.

  • Brons (Aida)
  • Silver (Antara)
  • Guld (Abaarana)
Maldives Border Miles
Foto: Maldives Border Miles. Prototyp bild på kortet som poängen kommer vara kopplade till.

Poängen kommer alltså tjänas in varje gång man som medlem i lojalitetsprogrammet besöker Maldiverna. Det finns även möjligheter att tjäna in ytterligare poäng vid speciella tillfällen. Vad dessa tillfällen är, är dock oklart i dagsläget.

Som medlem i programmet börjar man alltid på brons-nivån och jobbar sig uppåt. För att nå nästa nivå måste man samla en viss mängd poäng likt många andra lojalitetsprogram. Exakta detaljer är dock inte släppta ännu och hur mycket poäng som måste tjänas in för att nå en viss nivå är inte känt.

Det som dock framgår av tillkännagivandet är att de högre nivåerna kommer med fler och mer exklusiva förmåner. Programmet beräknas gå live i december i år om inget ändras. Så snart fler detaljer är släppta gällande Maldives Border Miles så kommer vi skriva om det här på Bästakreditkortet.com.