Inga nyheter och stora nyheter – re:member more pausar

13 januari, 2018 av

Då har vi gått igenom alla kreditkort här på Bästa Kreditkortet, självklart har vi tittat runt lite på andra kort som vi inte tagit med här. Kanske det är läge för något annat kreditkort att komma in på våra listor? Nää, det blev inte så denna gång.

De flesta korten har inte gjort ens små ändringar, förutom då självklart Ikano Kort har en ny rabattkalender för 2018.

Det var i alla fall vad vi trodde för två dagar sedan … då dunsade den stora nyheten in!

re:member more pausar sitt kort, inga nya ansökningar efter den 18e januari 2018!

Det var en överraskning, vi hade inte alls något skvaller eller rykten som om more-kortet. Nu säger dock re:member att de ska ”pausa” kortet, inte att de stänger alla ansökningar för all framtid. Det kan bli att de stänger men det kan bli återkomst i framtiden, ingen som vet i dagsläget.

De som redan har ett re:member more kreditkort kan ju bara skatta sig lyckliga och fortsätta få bonus för allt de handlar. Och ni andra har faktiskt chansen i några dagar till, fram till den 18e januari går det fortfarande att ansöka om kortet.

Men re:member är inte färdig med nyheter där, det har kommit mer:

re:member flex inför bonussystemet reward!

Det var den andra stora re:member nyheten i år, de har alltså lagt till ett bonussystem som kallas ”reward” och som innehåller riktigt bra rabatter på mängder av onlinebutiker.

Vi kommer mycket snart med en utförligare presentation av reward programmet, och det kommer garanterat att ruska om den interna rankingen för flera kategorier på Bästa Kreditkortet 🙂

Bästa kreditkortet - Bonus när du shoppar!