3 bästa bonuskorten i augusti 2020

4 augusti, 2020 av

Går du i tankarna på ett bonuskort men inte riktigt vet vilket kort du skall välja? Då har du kommit helt rätt! Idag går vi igenom de tre bästa kreditkorten med bonus för augusti månad 2020.

Ett kreditkort med bonus, även kallat bonuskort, är som vilket kreditkort som helst med skillnaden att man samlar poäng på alla köp. Dessa poäng kan sedan spenderas på en mängd olika varor, tjänster och upplevelser.

Exakt vad poängen kan spenderas på beror helt på vilket bonuskort man har. Det som gör bonuskort så attraktiva idag är att de passar de flesta personer som regelbundet använder ett kreditkort.

Väljer man dessutom ut ett kort som passar de köpvanor man har så kan man få mycket tillbaka genom att spendera pengar med sitt kort. Bonuskort behöver inte heller kosta något och det finns idag många gratis kreditkort på marknaden.

Hur väljer jag ut det rätta bonuskortet?

När du skall bestämma dig för ett kreditkort med bonus är det absolut viktigaste att poängen du samlar kan växlas in mot sådant som intresserar dig.

Ett bonuskort där bonusen endast kan användas för exempelvis flygbiljetter då du inte är reseintresserad kommer inte gynna dig alls. Det finns idag nästan ett bonuskort för alla, oavsett köpvanor och intressen.

Se till att välja kort där du vet att du aktivt kommer använda dina poäng. När man hittat ett eller flera av dessa kort så kan man sedan börja jämföra avgifter, årskostnader och mer.

Supreme Card Gold

Ett kort som hamnat något i skymundan är bonuskortet Supreme Card Gold. Kortet ges ut av Resurs Bank här i Sverige och är ett välbalanserat kort som passar både på hemmaplan och utomlands.

Poäng ges självklart på alla köp som görs med kortet. 0,5 poäng per krona är intjäningsnivån. Det som gör det här till det bästa bonuskortet för augusti är det faktum att poäng även ges för:

  • Betalning av årsavgift
  • Kontantuttag
  • Mycket mer…

Detta är högst ovanligt och samlandet av poäng är således både snabbt och enkelt med detta kort. Poängen växlas sedan in mot bland annat flygresor, produkter, hotellövernattningar eller konsertbiljetter. Det finns nästan något för alla i Supremes poängshop.

Även reseförsäkring ingår och sett till helheten är detta ett kreditkort med bonus som funkar i de flesta situationer. Kortet har dock avgifter för både kontantuttag samt valutaväxling.

Men, vill man endast använda kortet för just bonusen så är detta ett av de bästa alternativen just nu.

Komplett Bank Mastercard

Kreditkortet från Komplett Bank, är sett till den mängd bonus man får, det bästa kortet idag. Det går som mest få 4% för vissa köp och det är då de som sker på Komplett.se. Självfallet ges även bonus på alla övriga köp.

  • Fria uttag
  • Ingen årsavgift
  • Försäkringar
  • Relativt låg kreditränta

Det som tyvärr skadar kortet från Komplett är hur nischat det är. Bonusen går nämligen endast spendera på Komplett.se. Då de är en elektronikkedja så går det endast växla poängen mot varor inom denna kategori. Men, med ett intresse för elektronik, spel eller film och regelbundet shoppande online så är det här ett av de bästa bonuskorten i augusti 2020.

re:member flex

re:member flex är inte ett traditionellt bonuskort då man faktiskt inte samlar några poäng med det. Vi anser dock ändå att det hör hemma på denna lista tack vare det väldigt stora rabattprogrammet kortet har.

Över 300 butiker är kopplade till rabattprogrammet ”Reward”. Såväl små som stora butiker är kopplade till programmet och det är rejäla rabatter. Så även om du inte får bonus som kan växlas in så sparar du ändå pengar och det kan nästan liknas vid ett bonusprogram.

Det som också gör re:member flex till ett väldigt bra kreditkort är att det är gratis och att det ingår en kompletterande reseförsäkring.Shoppar du regelbundet, både online och i fysiska butiker som är kopplade till rabattprogrammet så är det här ett av de bättre shopping- och ”bonuskorten”.

Sammanfattningsvis

Väljer man något av dessa tre bonuskort så tror vi att man kommer bli nöjd med sitt val. Men, som vi nämnde så gäller det dock att bonusen eller rabatten kan användas till sådant som intresserar dig. Skulle inte dessa kort intressera dig rekommenderar vi att du kollar in vår lista över bonuskort. Där hittar du ett stort antal kreditkort med bonus för alla möjliga situationer.